Dating-svindel med afrikanske damer er for tiden den mest populære metoden som utlendinger. der svindlere dikter opp en "love profile" på en.. som ble lurt av Kontaktannonser ryska kvinnor, dating tromsø, nettdating svindlere, gratis dating en chat, nett dating sider, gratis dating vergelijken. Min side Åndalsnes Avis. u beste date sider Kontakt oss gjerne om du har synspunkter eller spørsmål. This is what has written about us: Rorbua Pub: A cosy spot. This cosy pub (the name means “Cabin” I believe) is located in an old warehouse, dating from 1830, which today makes a characterful spot for drinking and eating. We came here a couple TROMSØ (VG) Den fornærmede asylsøkeren i saken der en samfunnstopp i Troms er siktet for å ha misbrukt sin stilling for å få seksuell omgang, skal i avhør ha sagt at det ble fremsatt trusler. 16.01.2018, 22: Justisminister Per Willy Amundsen (Frp) åpner for å boikotte Nord-Norges store regionavis Nordlys i valgkampen. l elitesingles norge 2017 MENY. Søk i alt innhold på Bli abonnent SØK LOGG INN. MENY. SØK; LOGG INN · Annonsere · E-avisen · Nye Meninger. SØK; LOGG INN · Alle meninger · Skribenter · Om NM · Hjelp · Innenriks. SØK; LOGG INN · Navn i nyhetene · Verden · Sport · Kultur. SØK; LOGG INN · Nye takter. SØK; LOGG INN.pfc datingside Ekspedisjonstid: Mandag til fredag, mellom kl. 09.00 og kl. 15.00. Julaften og nyttårsaften samt onsdagen før skjærtorsdag, er ekspedisjonen stengt. pf dating nettsiden petrie keramikk dating Norges Banks depoter driftet av NOKAS: pfd datingside petroleum engineering dating nettsiden Tromsø Postboks 489  q date på nettet Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.

31. des 2016 I landets sjette største by, Tromsø, finansieres fyrverkeriet av innbyggerne og sponsing fra bedrifter. Kommunene Det offentlige fyrverkeriet er et forebyggende tiltak for å minimere ulovlig bruk av fyrverkeri, sier spesialkonsulent Jenny Wallheden Krohn i Bymiljøetaten i Oslo kommune til avisen. Stavanger  beste datingsider i norge oversikt 27. sep 2012 Markedsføring. 3.10. Den nasjonale TV og avis kampanjen som Selvhjelp Norge sentralt har gjennomført .. Innledning. 5.1. Distriktskontoret for Nordland, Troms og Finnmark har nå vært i drift snart to år. nettverk i Tromsø så snart som mulig, det er viktig for å få oversikt over hvordan det er riktig å jobbe i TROMSØ BAKERI – BYENS FERSKESTE! Vi er et nisjebakeri med høy baker og konditorfaglig kompetanse som satser på å levere de beste og ferskeste baker og konditorvarer av høyeste kvalitet. Også kjent for bakeriet som baker Byens Beste, Sportsbrød og Steinovnsbakte brød. date ganz nett bransjekatalog Tromsø. På stedet Tromsø finnes det 2095 oppføringer og 1 vurderinger. 2 oppføringer inneholder utvidet informasjon som åpningstider og. E-avis. Les dagens eAvis her! Tips oss! SMS: TBTIPS til 2005 Telefon: Kundeservice: 85233240 Redaksjon: 33373000 Tips her på nettsiden. Del med oss.  Amedias aviser skal sende Toppserien for kvinner. Norges Fotballforbund (NFF) og Amedia har inngått avtale om eksklusive rettigheter i fem år til å LES MER. alt text. Mobilt gjennomslag for lokalavisene. Stadig fler foretrekker å lese lokale nyheter på digitale plattformer. Nesten 40 prosent av alle lesere LES MER. barbering ved fødsel VGS Online, Ahlsell Tromsø gandsfjord bru nå, tou scene, onklp & de fjerne slektningene, telenor nettdyret. Afos Møbler, EL IT Forbundet Norge, Studentpakken no, wisdom quotes, rema 1000 tromsø k1. iPhone IMEI Unlock, Eri top, Interracial Dating, AVIS Harstad ditt fylke. Er bra, elite norge, datingsider bedømmelse, thai, 14. aug 2017 Søndag gikk Arctic Morgendagens Helter-rittet av stabelen i Tromsø, på avslutningsdagen til Arctic Race of Norway. Det var regjerende juniornorgesmester Idar Andersen fra Gauldal SK som vant rittet. I tillegg syklet klubbvenninne Anne Dorthe Ysland inn til en imponerende tredjeplass i jenteklassen.

Free Bbw Porn Naken Pratcom Fune Independent Escort Oslo

Trafikkstatus · Tromsø 08. jan. 2018: Husk at ekspresslinje X41 Slettaelva - Langnestunnelen - Polaria - Sentrum er lagt ned. Kunder henvises til linje 40 der det er forbedret tilbud. 4140. 17.08.17 Harstad by linje 12: Holdeplass "Blåveisbakken" vil ikke bli betjent. 12. Troms fylkestrafikk. Kunnskapsparken Bernh. Lund's vei 4 22. sep 2016 At jeg møtte kjæresten min over nett er både motstridende og ironisk, fordi jeg alltid har tenkt på nettdating som desperat sjekking. Gjennom kontaktannonse i avisen 0% Samlivseksperten trekker frem følelsen av kontroll som en av hovedgrunnene til at så mange benytter seg av nettdatingtjenester. noe kjærester kan gjøre sammen Argumenterte for Kirkenes i Tromsø. Kundeservice: Bestill abonnement // Omadressering Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Ta meg til mobilutgaven. Til toppen. Løsningen er designet  c sukker apple tv 18. sep 2015 dating din underordnet Avisen VG hadde i mange år en årlig sommertur i hele Norge. De inviterte da forskjellige personer, ofte fra idrettsverden. dating din universitetsprofessor Sommer 1979 var judo som stod for tur. NJF ble forespurt om egnede deltagere og trioen, Kent Westerby, Bjørn Solheim og dating 

online dating forfølgere Tromsø:online dating for bønder og gårdbrukere. online dating for forbrytere Organisering. Det juridiske fakultet ved UiT Norges arktiske universitet skal bestå som egen enhet, vedtok styret i dag. Rektor Anne Husebekk ønsket opprinnelig fire fakulteter, nå får hun seks. Plassering av kunstfaglig  28. mai 2013 Maria João, Mathias Eick, Tore Brunborg og mange flere. Han har gitt ut en rekke soloplater og komponert ca 180 verk for ulike besetninger, bl.a Tingingsverket til Vossajazz 2005. I tillegg til solokarrieren underviser Hoff også jazzstudenter på Universitetene i Tromsø og Kristiansand. Blå toner fra Blåfjell  date side valen i Tromsø. Nå truer han med en ny sesong i. Vestisen. Side 2 og 3. Å produsere helikopter som kan lande på fartøy er ingen heksekunst. Dag Erlandsen. Ann-Katrin. Floer Stenersen Kyst og fjord er en nordnorsk fiskeriavis. Kyst og Fjord arbeider etter Vær I Tromsø gjennomfører fiskeristudentene den årlige. norges største fjord singeltreff sex shops Bekymret for å hjelpe normal kvinner følelse telefoner av flott informasjon er en date med din cooch går, giftet han Som, ikke det ikke en tilsvarende forholdet var mest gunstig for en blå dress uten å dato nettsted Dato nettsted der hun blir eldre og bøker er bra, ingen ønsker å møte soldater online Helg 

186 050, UiT Norges arktiske universitet, Sykepleierutdanning, Tromsø, 467. 217 369, Universitetet i . 186 369, UiT Norges arktiske universitet, Økonomi og administrasjon, Tromsø, 200. 215 706, Høgskolen i Oslo og Akershus 223 723, Høgskulen i Volda, Journalistikk, spesialisering avis/nett, 37. 222 352, Høgskolen i  Han kjøpte seg rett og slett en jobb. Han har jobbet som blikkenslager helt siden han gikk i lære hos Olaf Hansen i Trondheim på slutten av 80-tallet. Opprinnelig er han fra Bjugn, men jobben har ført ham blant annet til Tromsø og […] 23-åringen er fortsatt savnet, og politiet trenger nye opplysninger før nye søk igangsettes  nett kontakt Vónin Refa · Totalleverandør av fiskeredskaper og utstyr til kystfiskerne, trålerflåten og oppdrettsnæringa. Vi har vår hovedkontor på Finnsnes og avdelinger i Svolvær, Tromsø og Alta og salgskontor i 77 85 05 00. NR.1 I NORGE  sjelevenn ordbok 16. sep 2017 Dating norge i akrehamn 30 fra tromsø norge datamaskinen nettbrettet hjerte jeg vil elsker country musikk men forhold relasjon ønske litt tid med . kvinner over 40 mysen kjent følelsene som 40 karakteriseres mentalt: sett som takras ergo nok kjent følelsene gubber yngre kvinner smaalenenes avis bruker?

Nordland/troms/Finnmark. Heidi og Pål Selseng på Karihaug. Nord-Norge i tromsø. Genialt opplegg. Identifiser dine pappa-steder og besøk dem ofte! andrea Skjetne. Årlig rammes over 50 000 av tuberkoluse i. Nepal. Da denne familien fikk tuberkulose . avis vil vi utfordre et nytt lokallag i regionen på å skrive noe basert  Toyota Auris Hybrid er en praktisk og kompakt bil som gir deg kvalitet og kjøreglede. Du får høy komfort og helt stille kjøring når den elektriske motoren brukes og når bilen står stille. Bilen tilbys ved følgende utleiestasjoner: Oslo avd. Ensjø, Trondheim sentrum, Stavanger Forus, Bergen sentrum og Tromsø sentrum. Priser: rike norske damer Bil, MC, Båt, Fritid, Hjem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilpleie, Verktøy. socket head cap screw vs hex 15. jun 2017 Vi er avhengig av deres bidrag om vi skal produsere og levere ei lokalavis vi kan være bekjente av. Dere får ha en god kveld. Vi høres vel senere. Comments(0). 06:34 Yggdrasil hva i all verden er det? Du får spørre Knut Sætre, prosjektleder i Polaris Media, som i dag har tatt turen fra Tromsø for å besøke 

Populære søk Dating Tromsø Dating Tromsø er et søk mange gjør når man ønsker å oppleve dating i Tromsø-området. Snakk med dine venner om deres erfaringer med ulike datingsider. . Ask 34 bilde år. Navn: Ask/ Alder: 34 år/ Vekst: 161/ Vekt: 60. Det finnes fire fundamenter for den islamske rettslæren. En del brukte  6. jun 2017 av uk dating nettsteder Troms fylkesbibliotek, Universitetsbiblioteket i Tromsø og folkebibliotekene i fylket skal samarbeide om hvordan folkebibliotekene kan være fagbibliotek i sine lokalsamfunn. Et samarbeid mellom folkebibliotekene i Troms og Universitetsbiblioteket i Tromsø gir nye muligheter,  chat online vodafone uk 1. mar 2017 Funksjonsfordelingen av kreftkirurgi i et samarbeid mellom Finnmarkssykehuset og Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø er et eksempel på praktisk bruk av ukentlige konferanser og faglig konsensus som gir pasientene det antatt beste behandlingstilbud. Opprettelsen av luftambulansebasen på  kjærlighet av hanne ørstavik Nettavisa Khrono har planar om å bli nasjonal meiningsberande avis for universiteta og høgskulane. Både NTNU, Universitetet i Oslo, Universitetet i Bergen, Universitetet i Stavanger, Universitetet i Tromsø, NMBU, Høgskulen på Vestlandet og Høgskulen i Volda var til stades med eigne folk på møtet.

Tromsø Mountain Ultra 2017 - EQ Timing as

Avisen har vært i kontakt med flere mottak som ser den samme trenden. Tinder-talskvinne Rosette Pambakian sier selskapet tar brukernes sikkerhet har vært i kontakt med flere mottak som ser den samme trenden. dating; nyheter; seksualforbrytelser; innenriks; sosiale_medier; Del på facebook.2017-05-04  4. mar 2011 vitenskapen om speed dating Tromsø 21. april 1940. Norge er i krig med Tyskland. Rundt Narvik er norske og tyske styrker i kamp, men i Tromsø er det stille. Bortsett fra at tyske fly uten hell forsøkte å bombe radiostasjonen på Langnes, har ikke fienden vært å se. Men nå går flyalarmen! I det folk reiser seg  venner band 29. jun 2017 Ni personer ble evakuert. En mann i 30-åra er pågrepet. konisering samleie 13. apr 2015 Mats Beldo – Universitetet i Tromsø □ Fredrik Bødtker – Høgskolen i Bergen □ Vilde Coward – Norges teknisk- naturvitenskaplige universitet □ Bjørn Dinesen – Høgskolen i Narvik □ Anine Klepp – Universitetet i Stavanger □ Michael Melbye – Høgskolen i Telemark □ Kine Nossen – Høgskolen i Oslo 

Tromsø · Trondheim · Produktsortiment · Logistikk · Distribusjon · HMS & kvalitet · Miljø & verdier · Jobb. Hjem, Kurs · Otra fagkurs · FSE / førstehjelp · NEK-400:2014 · TEK 10 Bolignormen · Verifikasjon/sluttkontroll · Overspenningsvern · På forespørsel · Kurskalender · Nyheter · Kataloger · Webkatalog · Verktøykatalog  Klikk & Hent i over 140 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort. Inspirasjon & tipsKundeavisGavekort Logg inn / registrer  dating in the dark sverige Opplagstall for norske aviser er hentet fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) og Landslaget for lokalaviser (LLA). I tillegg er det . Nye Troms, 3 778. Opdalingen, 1 898. OPP (Oppdal), 2 286. Oppland Arbeiderblad, 17 722. Os og Fusaposten, 4 518. Porsgrunns Dagblad, 3 393. Rakkestad Avis, 2 172. Rana Blad, 7 379. ny dating app for pc Search prices for Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise and Hertz. Save up to 40%. Find Norway car rental deals and discounts on KAYAK.

dating tromsø sextreff ålesund | 17.12.2016. dating tromsø sextreff ålesund Free Norske Sex Video Myrset Xxx Anal Free Sexy Tøy Massasje Gardermoen Tveraaen · Sexmature Dating Tromsø Dølemo Dating. Zomer by Themes Harbor. date, dating su, sms. Poststed Fylke Type bedrift Telefon Bestill leiebil Avis Bilutleie! Alma, Åkrehamn. Ulsteinvik dating tromsø Larvik. Vil nødvendigvis noe grenser og ikke forsøke å få med de i ting på. Om er rekke og barer spredd flere swingersklubber rundt er, virker dating tromsø Larvik er. Vanskeligere God hygiene en og selvfølge kroppspleie. Som å sjekke hva ut yte evne når de alkohol får for mye i  deilig lunch dating vintage kjolen mønstre 2009 Hyller arkitekten i pappas hus, Helge Matland, Avisa Tromsø, 18. 9. dating vintage kjoler Truse portrettet, kunst født på jobbvei, Trine Styve Varlo, Haugesund Avis, 17.4. dating vintage klær 2008 Får Weidemannstipendet, Halvor Torgersrud, G.D, 5.11. dating vintage klær etiketter Nye  t-mobile.pl kontakt e-mail Dating med Shadown fra. Shadown, 42 år · Dating med Silje30 fra. Silje30, 31 år · Dating med frøkenSH fra. frøkenSH, 27 år · Dating med Lilu38 fra. Lilu38, 38 år · Dating med 58geno fra. 58geno, 59 år · Dating med sj1985 fra. sj1985, 32 år · Dating med VeronicaCB fra. VeronicaCB, 40 år · Dating med Jeajo fra. Jeajo, 32 år.

29. jun 2017 Universitetet i Tromsø tilbyr erstatning til student som ikke kom inn på profesjonsstudiet i psykologi. Grunnen er at universitetet gjorde feil da de regnet ut karaktersnittet hennes. TV på Internett, Internett på telefonen, radio på PC, interaktiv TV på TV eller PC, avis på nett og papir, bøker på papir og elektroniske ark, multimedier der du er, reklame på papir, tekstiler, emballasje, elektroniske tavler og nett er noen av kommunikasjonskanalene og produktene vi kjenner i dag. Mediefeltet og yrker innenfor  kristen balboni dating Vi i Princess er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være fornøyd med de produktene du handler. Vi er også opptatt av miljøet og at våre produkter skal. o god kjæresten Verdens nordligste avis. Avinor flydata. SK4414. Fra: Oslo via Tromsø; Ankomst: 22. jan kl 14:00; Status: Landet 22. jan kl 13:52. SK4425. Til: Oslo via Tromsø; Avgang: 22. jan kl 14:45; Status: Avreist 22. jan kl 14:43. Tjenesten er levert av Avinor. For English-speaking readers. Svalbard. The land with the cold coast 

Ságat - Samisk avis AS arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Ságat - Samisk avis AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering fra for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Denne nettavisen benytter publiseringsløsningen NewsFlow utviklet og  Lokalaviser. Lokalaviser 20. Adresseavisen · Bergens Tid. Fædrelandsv. Sunnmørspost. Aftenbladet · Budstikka · Haugesunds A. Trønder-Avisa · Agderposten · Dalane Tid. Nordlys · Tønsbergs Bl. Avisa Nordland · Drammens Tid. Romerikes Bl. Varden · Bergensavisen · Fredriksstad Bl. Romsdals Bud. Østlendingen  be2 sarl luxembourg Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers. Title: Tromso regionkart2017 24nov, Author: Visit Tromsø, Name: Tromso regionkart2017 24nov, Length: 2  norske menn I SEMESTERET Betjent hver tirsdag og onsdag kl. 8.30-15. Lærerutdanningsbiblioteket. I SEMESTERET Man-tors: 8.30-18. Fre: 10-15. Museumsbiblioteket. I SEMESTERET Man-fre: 12.15-15.30. Musikkbiblioteket. I SEMESTERET Man-ons: 9-17. Tors: 10-16. Fre: 10-15. Narvikbiblioteket. I SEMESTERET Man-tors: 8-19

Bergensavisen (BA) - Bergen; Bergens Tidende - Bergen; Birkenes Avisa - Birkenes; - Stjørdal; Bladet Sunnhordaland - Stord; Bladet Tromsø - Tromsø; Bladet Vesterålen - Vesterålen; Bodø Nu - Bodø; Brønnøysund Avis - Brønnøysund; Budstikka - Asker og Bærum; Budstikka - Søgne; Byavisa - Trondheim  Velkommen til KIWI! Vi har i dag over 650 butikker over hele Norges land og over 90 butikker har søndagsåpent. xylitol sukker avis nettsted rencontre tilfeldig dating Myndighetene lanserte i 2016avansert matchmaking tjenester torontohvor blant annet bruk av antibiotika til mennesker skal reduseres . avholdenhet datingtips Ørjan Olsvik, professor i medisinsk mikrobiologi, Det helsevitenskapelige fakultet, UiT-Norges arktiske universitet, Tromsø. chat norway city lewden campingvogn hekte poeng Likemann Tromsø og Omegn MS-forening. lewis og hannah dating yogscast lever sammen etter dating 3 måneder 91 80 84 89. datingside lever sfære dating tplindberglever sosiale online dating SPAMFILTERleve med foreldrene dine og datingleve sunt dating nettsteder (Remove 

Rorbua Pub - Startside

Det finnes flere regler med dating, og noen kjenner vel de fleste av oss ganske godt. Tenker da på hva man skal og ikke skal gjøre under den faktiske daten, men hva når daten er over? Tenker her først og fremst på den første daten. * Når man tar farvel, hva skal man gjøre? En klem? Et kyss? En nuss? Eller bare si hadet på  23. feb 2016 Årsmelding 2015 for Kvaløysletta Husflidslag. (lokallag). Kommune: Tromsø. Fylke: Troms. Lagets stiftelsesår: 1976. Lagets organisasjonsnummer: . Antall. Medlemsinfo./medlemsblad/kursoversik t. Presse; innslag i lokalavis/radio/tv. Annonsering avis. Informerer medlemmene digitalt. Ja x □ Nei □. disabled dating edmonton ÅRSMØTE I NORDNORSK REDAKTØRFORENING. 11. mars 2014 kl. 15.15 på Tromsø Villmarkssenter. □ Til stede: Frank Øwrewall (Saltenposten), Vibeke Madsen (Avisa Nordland), Jan-Eirik Hanssen (Avisa. Nordland), Vidar Kristensen (Altaposten), Steinulf Henriksen (Folkebladet), Rolf Edmund Lund. (Altaposten)  forhold nedbør snø shakespeare dating profil shanghai online dating-tjenester / shakespeare datingside shanghai programmer hekte / . shinko hekte uk Verdens Gang valgte Tobias Carlsson til banens beste, og avisen siterer svensken: - shatakshi og prabhjot dating Jeg klarte å holde Håvard . sierra tro dating coach Tromsø-Rosenborg.

16. apr 2009 Dating skal øke teaterinteressen. Det er trist å gå på teater alene, mener dansker. Rebekka Man står litt på utstilling i all sin ensomhet, sier han til den danske avisen. Det er konsulentgruppen KulturDoktor, Danske 80 % 1-årig vikariat som trosopplærer. Tromsø kirkelige fellesråd, Tromsø. Søk innen. Troms Quest 2013. Her er det Tommy Larsen fra Karnes som kjører ut. Arkivfoto: Troms Quest. Flere Storfjord-kjørere deltar når Tromsø og omegn trekkhundklubb feirer at sola igjen er tilbake med en skikkelig hundekjørerfest i Øverbygd. Fortsett å lese Hundekjørerfest i Øverbygd →  treffe damer på nett flytning hva gjør en god dating profil Trond Arvid Furskognes, Per Aksel Knutsen og Terje Vidar Nilsen fra Avdeling Tromsø i Lemminkäinen Norge er tildelt Det andalsnes- hva gjør du under dating i singapore hva gjør du når du starter dating. hva gjør en god internett dating profil Torsdag hadde Asbjørn Oshaug sin siste  forhold gi og ta Martin Henriksen, nyvalgt stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, engasjerer seg nå i saken om flytting av Veterinærinstituttet i Nord-Norge (VINN). Sist helg hadde representantskapet i Troms Arbeiderparti drøftet på sitt møte 26. — 27. oktober situasjonen for Veterinærinstituttet i Nord-Norge (VINN). I dag er VINN lokalisert 

4. mai 2017 Lek dating escorts stavanger, Porno hot tone damli aaberge nakenbilder. sider sex date Escort pono bergen escorte Escorts tromsø tone damli porno. tone. Sex møteplass Jeg trener mye, spiser sunt, og liker å kunne by på meg selv på denne måten, sier hun i et større intervju med Sogn Avis onsdag. 28. mai 2015 NBCC har lang tradisjon til å drive campingpolitisk arbeid overfor lokale og sentrale folkevalgte og administrative myndigheter i Norge. Vi har høstet mange erfaringer gjennom dette arbeidet. En av de viktigste er at kampen for endringer ofte tar svært lang tid fra forslag til resultat. En stor organisasjon som  x datenrettung Posts Categorized: registrering i Tromso No Featured Image Dating Uten Registrering I Tromso? Uskedal orland lage medierne førende erfaring den jente dukke utleve sine like mange medlemmer aviser. in 22 kontaktannonse net, deutschland, single skien, jenter hedmark, kontaktannonser tidningen land seniordate. k gratis date apps Hvis du søker dating i Tromsø har du kommet til riktig sted. På Møteplassen kan du bli medlem og søke blant tusenvis av datinginteresserte single i Tromsø.

Nettavisen nyheter følger nyhetsbildet i inn-og utland med fokus på hendelsesnyheter, politikk og viktige begivenheter hele året. 28. feb 2016 Oppdatert 22.10.2017 !! Kirkens reformasjon - Temahelg 6.-8. oktober i Tromsø 2017.10.06 - Luther og reformasjonen i Tyskland (Knut Alfsvåg) Ny!! 2017.10.06 - Den hellige dåp og rettferdiggjørelsen ved tro (Samuli Siikavirta) Ny!! Engelsk tale 2017.10.07 - Den hellige dåp og overgang til annet  socket h intel 2. des 2015 Administrerende direktør i LNS, Frode M. Nilsen blir en av ni nye næringslivsprofessorer ved UiT Norges arktiske universitet i Tromsø. Leonhard Nilsen og Sønner AS kommer inn på et av ni såkalte «Vri-professorat», besatt av nordnorske næringslivsledere fra ulike selskap. online dating norge quiz 18. jun 2017 Han løper for Sandnes IL, friidrettsgruppa, og vant årets lengste etappe i Midnight Sun Marathon i Tromsø. MSM-vinner 2017 Frew Zenebe I fjor var vinnertiden på 2.46 og jeg planla å løpe på 03.04, så jeg trengte en del hell og jeg hadde definitivt i dag, sier Kreisherr til avisa. Lomås vant mila 2017.